Alltomtecknat - Nostalgi & tecknade TV-serier från förr!

Alla andra saker.

Moderators: Jönas, Rolfen, Hellbender

Post Reply
AlltomTecknat.se
Posts: 6
Joined: Thu Sep 11, 2014 15:40
Contact:

Alltomtecknat - Nostalgi & tecknade TV-serier från förr!

Post by AlltomTecknat.se » Fri Nov 06, 2015 17:45

Tänkte visa alla som är intresserade lite utav mitt hobbyprojekt där jag samlar gamla tecknade barnprogram.

Vet egentligen inte hur stort intresset för detta är, men då många håller på med gamla VHS:er även med en del tecknat så för alla nostalgiker där ute som fortfarande är intresserade och missat kanalen. Vill jag tipsa om All om Tecknat (Youtubelänk) som huvudsakligen inriktar sig på gamla svenskdubbade tecknade TV-serier från förr. (https://www.youtube.com/channel/UCVdS0R ... gijmSkvZug)

Kanalen har varit igång ett tag nu och det har hunnit fyllas på med en del klipp. Men i och med att det är Youtube finns det ju vissa begränsningar på vad som får visas. Men försöker lägga upp intro och diverse klipp för att visa den svenska dubben på gamla serier. Tyvärr har ju vissa serier blivit helt bortglömda i ett arkiv eller kanske rentav slängda i kombination med dålig dokumentation.

Vad tror ni om en nuvarande TV-kanal hade köpt in gamla klassiska tecknade serier och börjat visa igen. Hade ni återigen börjat kolla tecknat på TV? Hade man kunnat se både en äldre och yngre generation sitta och kolla tecknat?

Tar gärna emot förslag, önskningar och frågor!
Hobbyprojektet - http://alltomtecknat.se/

Post Reply